Du är här:Start > Barn och ungdom > Draget

Draget

Under vt 2017 tar Draget en paus. Det är ju förstås lite tråkigt, men å andra sidan blir det istället premiär för seven-eleven - och det är desto roligare! Läs mer under menyalternativet "7-11" eller klicka här >>

Draget är en barngrupp för dig som går i åk 1-6. Vi träffas på fredagar i Klockargårdskyrkan för att tillsammans ha roligt under en timma. Vi träffas kl. 18.00 och håller på till 19.00. Ibland håller vi på lite längre och ibland väljer vi att åka/gå iväg någon annanstans.

Vi börjar oftast våra samlingar med en kort andakt, sen fortsätter vi med någon form av aktivitet. Vi kan använda lekhallen i kyrkan på olika sätt med exempelvis bollkväll, fångarna på fortet och en lekkväll. Eller så får vi använda våra hjärnor med tipspromenad, förr eller senare eller en bibelkväll. Vi försöker även att vara ute i naturen vid några tillfällen. Är du nyfiken på hur en kväll kan vara så är du varmt välkommen att komma in en fredag kväll och vara med.

Mer under Barn och ungdom