Du är här:Start > Barn och ungdom > Leva livet

Leva livet

På söndagarna, samtidigt med församlingens gudstjänst har barnen sin alldeles egen gudstjänst i Leva livet. Där får barnen vara med i sång och undervisning i en gudstjänst som är anpassad efter deras egen ålder. Vi presenterar den kristna tron på ett enkelt och okomplicerat sätt. Där får de på ett lekfullt och kreativt sätt ta del av Bibelns goda budskap och spännande berättelser.

Efter en liten stund i den gemensamma gudstjänsten i kyrksalen går barnen iväg med sina ledare för en egen samling full med sång, Jesus, lek, Bibel och kul. Därefter går barnen till sina grupper. I de mindre grupperna blir barnen sedda och personligt uppmärksammade. Här lär vi oss spännande bibelberättelser, leker, pysslar, umgås och ber.

Leva livet är för alla barn mellan 4-12 år.

Per Malmqvist

Mer under Barn och ungdom