Söndagsskola Leva livet

Vi ser ingen möjlighet att mötas varje vecka, delvis pga flera av ledarna finns i riskgrupper. För att ändå ge barnen någon form av söndagsskola, kan man prova med några olika saker:

• Bibelappen för barn som man kan ta ner i mobilen.
  • Youngsters lägger ut ett nytt barnmöte varje fredag kl 18 på sin youtubekanal. Den hittar man lättast via youngsters.se
  • barnskivor.se har bra CD-skivor att prenumerera påman kan också testa söndagsskolaplay.
  • En annan bra möjlighet är fralsningsarmen.se/kylskapsradion där Gabriel och dockan Åsskar huserar.

På söndagarna, samtidigt med församlingens gudstjänst har barnen sin alldeles egen gudstjänst i Leva livet. Där får barnen vara med i sång och undervisning i en gudstjänst som är anpassad efter deras egen ålder. Vi presenterar den kristna tron på ett enkelt och okomplicerat sätt. Där får de på ett lekfullt och kreativt sätt ta del av Bibelns goda budskap och spännande berättelser.

Efter en liten stund i den gemensamma gudstjänsten i kyrksalen går barnen iväg med sina ledare för en egen samling full med sång, Jesus, lek, Bibel och kul. Därefter går barnen till sina grupper. I de mindre grupperna blir barnen sedda och personligt uppmärksammade. Här lär vi oss spännande bibelberättelser, leker, pysslar, umgås och ber.

Leva livet är för alla barn mellan 4-12 år.

Per Malmqvist

Mer under Barn och ungdom