Du är här:Start

Förhållningsregler med anledning av Corona-pandemin

Vi kan nu samlas till gudstjänst i kyrkan igen. Vi sitter på markerade platser och följer de rekommendationer som myndigheterna kommer med! Men vi gläds åt att vi kan mötas igen. Kan du inte komma finns möjligheten att följa de flesta av våra gudstjänster på Klockargårdskyrkans Youtube-kanal.

Nya restriktioner från onsdag 12 januari 2022

Nya åtgärder för minskad smittspridning gällande vår församling.
Från och med onsdag 12 januari gäller vid arrangemang med fler än 50 deltagare krav på vaccinationsbevis tillsammans med övriga tidigare åtgärder.

Det vill säga enbart sittande deltagare tillåts med undantag vid religiösa ceremonier, såsom gudstjänster, då deltagare får stå upp. Deltagare delas upp i sällskap på max 8 personer. Avståndet ska vara minst 1 meter mellan sällskapen.

Församlingsstyrelsen följer de rekommendationer som myndigheterna anvisar. Och har därför beslutat att för deltagande i gudstjänsten den 16 januari och framåt tills annat meddelas av myndigheterna så behöver du kunna visa upp ett vaccinationsbevis digitalt eller på papper för att deltaga i våra gudstjänster med fler än 50 deltagare.

Senast uppdaterad 2021-08-07