Du är här:Start > Om oss > Elvakaffe

Kyrkan är människorna

Klockargårdskyrkan

Klockargårdskyrkan är en gemenskap av människor i alla åldrar. Varje vecka möts många till gudstjänst och andra samlingar av olika slag.

Vår församling är en ekumenisk för samling, vilket innebär att vi har vår bakgrund och tillhörighet i tre frikyrkosamfund: Evangeliska Frikyrkan, Pingst - fria församlingar i samverkan och Svenska Alliansmissionen.

Med vår kristna tro som gemensam färdriktning, önskar vi vara en gemenskap öppen för människor med olika åldrar, bakgrund och språk.

Vi är glada över vår kyrka, men församlingen utgörs av människor, som står i relation till varandra, för att dela livet, tron och olika uppgifter tillsammans.

Välkommen att besöka oss, att utforska livet & tron tillsammans med oss och kanske även bli delaktig i Klockargårdskyrkan!


Elvakaffe

Varje tisdag förmiddag är det bön, bibelsamtal och efter det gemensamt elvakaffe. Ett stadigt gäng möts först i ungdomslokalen på nedervåningen för att be och läsa bibeln, vi läser ett kapitel & ägnar en god stund åt att samtala åt det vi läst. Till elvakaffet sluter flera upp och det är en uppskattad stund att mötas utan att någon har bråttom.

10.00 Bibelsamtal och bön
11.00 Elvakaffe

Mer under Gemenskap