Alma Catoni ny ungdomsledare i Klockargårdskyrkan

Vi välkomnar Alma Catoni som ska jobba som ungdomsledare i Klockargårdskyrkan.

Vad ser du fram emot som ny ungdomsledare i Klockargårdskyrkan?
Jag ser verkligen fram emot att få lära känna och hänga med alla ungdomar och jag hoppas att det kommer bli massor av varma mackor, och frågesport såklart, men också att få lovsjunga och be tillsammans och uppleva nya möten med Gud.

Vad är tron för dig?
Min tro har alltid varit med mig. Men när jag var i 16-årsåldern så bestämde jag mig för att börja söka efter Gud, på riktigt. Det beslutet kan jag luta på även idag, och tron för mig är att fortsätta söka efter Gud, och komma till honom med allt vad jag möter för att få Guds ledning och hjälp.

Vad tänker du är grejen med församlingen?
När jag tänker på församlingen så tänker jag på att det är en kristen gemenskap dit alla som vill är välkomna att tillsammans dela möten med Gud. Församlingen är en varm plats där alla kan känna att man passar in och får komma som man är, utan att ha några prestationskrav.

Publicerat den 14 mars