Lördag 11/9 konsert med Clas Vårdstedt

Clas Vårdstedt är en uppskattad låtskrivare, artist, producent och författare. Han har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga Ä i det som kallas för våra liv.
Berättelserna om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många.

När Gud oväntat dyker upp och sen vägrar ge sig av, vad gör det med en människa? En erfarenhet av stark andlig närvaro tar sig olika vägar och uttryck för olika personer. För Clas Vårdstedt förvandlas gudsmötet i sommarhusets kök till musik. Upplevelsen av ett heligt möte blir omöjlig att härbärgera och inom honom föds sånger av tacksamhet och förundran. I hans nya bok "Himlen på besök" öppnas fönstret till det förunderliga
som sker inuti en människa när hon blir övermannad av villkorslös kärlek. I närgångna, personliga berättelser utifrån några av sina mest älskade sånger, delar Clas med sig av hur det är att mitt i vardagen leva i en vibrerande gudsnärvaro Ä och friheten i den sortens liv.

Fri entré.
En avskalad konsert med enbart en röst, en bok och ett piano ger nytt liv till en sångskatt som är fortsatt aktuell för år som kommer.

Musik- och författarbesöket sker i samarbete med Erikshjälpen.

Publicerat den 8 september

Alla nyheter