Möt Louise - vår ungdomsledare

Jag heter Louise Sandberg, är 22 år gammal och kommer från en liten stad i Dalarna som heter Avesta. Det är alltså jag som är den nya ungdomsledaren i församlingen. Jag ser otroligt mycket fram emot att se vilka planer Gud har för var och en av oss detta år och jag är övertygad om att det kommer bli riktigt bra!

Jag är ju en sådan person som, oavsett om jag jobbar med det eller inte så hänger jag väldigt mycket i kyrkan, men gör jag inte det så gillar jag att umgås med mina vänner eller laga någon riktigt god middag. Just nu bor jag i Jönköping, men kommer i maj (när jag även börjar jobba på heltid) att flytta till Malmbäck. Då är ni varmt välkomna hem till mig.

Jag älskar att prata, lyssna och skapa relationer med människor i olika åldrar, så tvivla inte på att höra av dig om du har några funderingar eller bara vill ses på en promenad. Jag skickar även med ett favoritbibelord: Johannesevangeliet 13:7.

Som vi brukade säga på min bibelskola: Glid i frid och tjäna Herren med glädje!

/Louise Sandberg

Publicerat den 24 februari