Omställning av församlingslivet framöver

Paulus började ofta sina brev med att önska mottagarna ”nåd och frid från Gud, vår fader och Herren Jesus Kristus”. Nåd och frid är två saker vi nog alltid behöver fylla på av. Och kanske lite extra när livet vänds upp och ner.
Här kommer en del info om hur vi tänker oss att ställa om församlingslivet framöver:

Som läget nu är, måste vi tyvärr ställa in gudstjänsterna till vidare. Vi jobbar på att kunna lägga ut andakter och liknande digitalt, och hoppas att vi kan sända en andakt nu på söndag via vår webbsida.

Än så länge finns också bönen på tisdagar kl 10 och Källan på söndagar kl 18 som en möjlighet för dem som ändå vill mötas några stycken för bön och bibelläsning.

I övrigt vill vi uppmuntra att man möts i cellgrupperna/bönegrupper. Har man ingen cellgrupp att gå till, men vill ingå i en, får man gärna höra av sig till Malin Kindvall (070-636 12 30) el Samuel Gunnargård (073-386 76 14), så försöker vi hjälpa till på bästa sätt.

Observera att det fortfarande kan bli ganska snabba förändringar ifall direktiven ändras, så håll lite koll på hemsidor och annat.

Söndagsskolan Leva Livet
Vad gäller Söndagsskolan Leva Livet kommer det att bli en påskvandring ute på Påskdagen kl 10! Vi möts vid stora entrén - ta på kläder efter väder!
Däremot ser vi ingen möjlighet att mötas varje vecka, delvis pga flera av ledarna finns i riskgrupper. För att ändå ge barnen någon form av söndagsskola, kan man prova med några olika saker:

• Bibelappen för barn som man kan ta ner i mobilen.
  • Youngsters lägger ut ett nytt barnmöte varje fredag kl 18 på sin youtubekanal. Den hittar man lättast via youngsters.se
  • barnskivor.se har bra CD-skivor att prenumerera på
  • man kan också testa söndagsskolaplay.
  • En annan bra möjlighet är fralsningsarmen.se/kylskapsradion där Gabriel och dockan Åsskar huserar.

Publicerat den 2 april av Malin Kindvall