VÄRME, HUMOR OCH MYCKET KÄRLEK: Bengt Johansson & Per-Erik Hallin! En konsert du aldrig glömmer...

Legendarerna Per-Erik Hallin och Bengt Johansson befinner sig på gemensam turné, med ett piano, en gitarr och två röster. Intima och avskalade konserter då dessa artister öser ur varandras digra låtkataloger med meningsfullt mellansnack. Fredagen 13/9 kommer de till oss!

Per-Erik Hallin är artisten som turnerat med Elvis Presley och tävlat i melodifestivalen två gånger, bland annat med klassikern ”Morgonluft”. Han har också spelat med artister som Magnus Uggla, Carola, Ulf Lundell och Ted Gärdestad. Dessutom har han skrivit låtar åt andra artister, till exempel ”What o joy” – insjungen av Alice Babs.

Bengt Johansson är gitarristen och musikern som släppt ett 20-tal plattor och vars sånger tillhör dom mest älskade och sjungna i kyrkor och kapell över hela vårt avlånga land. 1989 släppte Bengt den banbrytande soloskivan ”Vind över vatten” med en tydlig ton av tillbedjan och lovsång. Där finns bland annat med hans allra mest använda sång: ”Bara i dig”. Ända sedan dess har Bengts karriär präglats av två spår: Sånger av tillbedjan marinerade i Psaltarens slitstarka böner och berättande sånger i singersongwriter-anda.
Missa inte detta!

Biljetter köper du på Nortic.se

 

 

Publicerat den 4 september