8 maj fredag

”Låt inte tjuven ta din glädje!”

"Låt inte tjuven ta din glädje!" Kom att tänka på den gamla lovsångsdängan häromdagen, när jag samtalade med pastor Nikolai i Daugaupils häromdagen & han berättade om en tid när glädjen i Gud liksom försvann. Så är det ju, att omständigheterna omkring oss ibland växer sig så stora att de kväver vår glädje, ibland under långa perioder. Då gäller det att påminna om det som Helga alltid påminde om, när jag växte upp: Gläd er alltid i Herren! Inte är det alla situationer i livet som fyller oss med glädje, långt därifrån. Men i allt vill Herren finnas med och låta oss vara grundade i en djupare glädje som bär oss igenom, när vi tycker det är motigt ibland.

Mattias Gustafsson

Vardagstankar

Om bloggen

Mattias Gustafsson Mattias Gustafsson