Du är här:Start > Om oss > Språkcafé

Kyrkan är människorna

Klockargårdskyrkan

Klockargårdskyrkan är en gemenskap av människor i alla åldrar. Varje vecka möts många till gudstjänst och andra samlingar av olika slag.

Vår församling är en ekumenisk för samling, vilket innebär att vi har vår bakgrund och tillhörighet i tre frikyrkosamfund: Evangeliska Frikyrkan, Pingst - fria församlingar i samverkan och Svenska Alliansmissionen.

Med vår kristna tro som gemensam färdriktning, önskar vi vara en gemenskap öppen för människor med olika åldrar, bakgrund och språk.

Vi är glada över vår kyrka, men församlingen utgörs av människor, som står i relation till varandra, för att dela livet, tron och olika uppgifter tillsammans.

Välkommen att besöka oss, att utforska livet & tron tillsammans med oss och kanske även bli delaktig i Klockargårdskyrkan!

Språkcafé

Välkommen till SPRÅKCAFÉ i Klockargårdskyrkan!

För dig som är ny i Sverige eller i Malmbäck, eller för dig som har bott här länge och bara är nyfiken.

Varje onsdag klockan 18:00-20:00, så träffas vi och umgås över en kopp té eller kaffe. Vi kan hjälpa till med läxor, fylla i svåra blanketter eller spela spel och prata svenska, förstås! Inga förkunskaper krävs!

Alla är välkomna!

Pether  André