Barn och ungdom

Barnkören

Välkommen att vara med och sjunga i vår ekumeniska barnkör! Barnkören är för alla sångglada barn från 4 år och uppåt. Vi lär oss nya svängiga låtar och har skoj tillsammans.
Vi övar torsdagar kl 17.15 – ca 18.00, jämna veckor.
Varmt välkommen och ta gärna med dig en kompis!

 

Försmak

Går du i 8:e klass och är intresserad av kristen tro? Då är du varmt välkommen till Försmak! Här får du under ett år lära dig mer om den kristna tron, umgås med vänner, utmanas på olika sätt samt åka på konfaläger tillsammans med 300 andra konfirmander. Detta är ett år du inte vill missa! Om det är så att du går i 9:an och inte haft möjlighet att gå tidigare så är du såklart också välkommen.

Leva livet

På söndagarna, samtidigt med församlingens gudstjänst har barnen sin alldeles egen gudstjänst i Leva livet. Där får barnen vara med i sång och undervisning i en gudstjänst som är anpassad efter deras egen ålder. Vi presenterar den kristna tron på ett enkelt och okomplicerat sätt. Där får de på ett lekfullt och kreativt sätt ta del av Bibelns goda budskap och spännande berättelser. Leva livet är för alla barn mellan 4-12 år.

Tonår

Går du i högstadiet eller gymnasiet? Då hoppas vi att vi ses på Tonår fredagar kl. 19!

Vi brukar träffas för att hänga, ha aktiviteter, åka på utflykter, ha andakter och mycket annat. Vad exakt fredagarna innehåller kan variera, så vill du veta mer exakt kan du följa oss på Instagram där det alltid kommer upp information om veckans Tonår!

UV-scout

UV-scout är för alla barn och ungdomar från 7 år och uppåt och träffas torsdagar kl 18:00. Scouterna är uppdelade i olika patruller och lär sig om scouting som knopar, surrningar, eldar, primitiv matlagning, sjukvård och om naturen och hur vi tar hand om den och varandra. Vi har bibelkvällar och andakter och hoppas att scouterna ska få lära känna Jesus. Kvällarna innehåller också mycket lek, bus och tävlingar.